Поддръжка

ПАСИК 99 гарантира, че Вашите асансьори се поддържат по най-високите стандарти, удължавайки живота на оборудването и намалявайки аварийните ситуации.

Сигурност

Когато става въпрос за поддръжка, една компания е толкова добра, колкото нейните специалисти, а нашите са сред най-добрите в бранша. Някои от тях имат над 30 години практически опит в изграждането и поддържането на асансьори. Стабилната работна сила, техническото обучение и дългите години опит са в основата на качествената поддръжка. Това Ви осигурява спокойствието, че Вашето оборудване е в най-точните ръце, независимо от възрастта или производителя на Вашия асансьор.

Удължаване живота на оборудването

Нашите планови ремонти и превантивна поддръжка осигуряват максимална производителност и живот на компонентите. По този начин инвестицията, която правите се изплаща в дългосрочен план, като се сведе до минимум възможността за повреда на оборудването и последваните скъпи ремонти.

Предотвратяване на аварийни ситуации

По време на всяко посещение ние проверяваме ключови елементи и системи, за да осигурим надеждно обслужване. Много важно е да инспектираме и да търсим компоненти, които са близо до края на техния експлоатационен живот. За да предотвратим повреда, ние поръчваме части и насрочваме превантивен ремонт, като по този начин значително намаляваме авариите на Вашия асансьор. Нашата поддръжка е сигурна гаранция, че асансьорът Ви ще премине безпроблемно следващия преглед на държавната инспекция.

Спокойствие

На разположение сме 24 часа в денонощието, 365 дни в годината при засядане на човек в асансьора. В зависимост от естеството на повредата ще Ви осигурим незабавно посещение при засядане на човек в асансьора в рамките на 1 час или ще насрочим посещение на следващия работен ден при спиране на работата на асансьора извън работното време.

 

Грижите за Вашия асансьор и личното Ви удовлетворение са наша основна цел!